Meillä on muotoutunut muutamia traditioita näihin joulukuun juhlien ruokiin. Yksi on se että pikkujouluissa on tarjolla kalkkunaa jossakin muodossa. Toinen liittyy itsenäisyyspäivän viettoon. Jos vain meitä ei ole kutsuttu minnekään syömään, meillä syödään Karjalanpaistia. Niin tänäänkin. Tänä vuonna paisti tehtiin poron ja possun lihasta, jotta nuorimmainenkin pääsee nauttimaan juhla-ateriasta. Ja hyvinhän tuo maistuikin. Ohjeen Poromiehen karjalanpaistiin löydät Allergialiemestä.
keskiviikko, 6. joulukuu 2006
Itsenäisyyspäivän ateria
Meillä on muotoutunut muutamia traditioita näihin joulukuun juhlien ruokiin. Yksi on se että pikkujouluissa on tarjolla kalkkunaa jossakin muodossa. Toinen liittyy itsenäisyyspäivän viettoon. Jos vain meitä ei ole kutsuttu minnekään syömään, meillä syödään Karjalanpaistia. Niin tänäänkin. Tänä vuonna paisti tehtiin poron ja possun lihasta, jotta nuorimmainenkin pääsee nauttimaan juhla-ateriasta. Ja hyvinhän tuo maistuikin. Ohjeen Poromiehen karjalanpaistiin löydät Allergialiemestä.
Kommentit