Tämä ruoka syntyi kokeilun- sekä vaihtelunhalusta. Ja hieman epämääräisestä ulkonäöstään huolimatta oli todella herkullista, niin että tein tätä jo toista kertaa. Tämä on tullut ruokalistallemme jäädäkseen! Ohjeesta tulee kastiketta reilu annos, riittää hyvin kahdelle aterialle tai isommallekin porukalle.

394239.jpg

Kippari-Kallen jauhelihakastike

400 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli (tämä unohtui tänään)
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
1 pss (150 g) pakastepinaattia
1 pss (200 g) pakastemaissia
n. 75 g Kippari-juustoa
2-3 valkosipulinkynttä
suolaa
m
ustapippuria
paprikajauhetta

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli.
Mausta jauheliha suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.
Kaada tomaattimurska sekaan. Lisää myös pinaatti ja maissit.
Kuumenna kiehuvaksi.
Lisää murskatut valkosipulinkynnet ja Kippari-juusto.
Keitä hiljalleen sekoitellen, kunnes juusto on sulanut kastikkeen joukkoon.
Tarjoa keitetyn tumman pastan kanssa.