Alkuviikosta teki viime viikonlopun synttäriherkuttelujen jälkeen mieli jotain kevyttä. Lisäksi ruokaa oli saatava melko nopeasti. Tällainen annos silloin syntyi.

427777.jpg

Paistoin hieman sulaneet pakasteseitifileet. Pannulla kausiin värisiksi. Ja maustoin suolalla. Lisäksi keitin esikypsennettyjä maissintähkiä. Makua antamaan tein kastikkeen katkaravuista, tuoreista herkkusienistä ja kesäkurpitsasta. Leikkasin sienet ja kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi. Kuullotin niitä hetken oliiviöljyssä kattilassa. Lisäsin noin ½ dl Sweet Chili-kastiketta sekä saman verran vettä. Lisäsin jäiset katkaravut, kuumensin kiehuvaksi ja suurustin teelusikallisella perunajauhoja.

Lopputulos oli oikein onnistunut :)