Aiemmat tasalukujen kävijämäärä ylitykset ovat aina menneet jotenkin huomaamatta ohi. Niinpä aloin tällä kertaa hyvissä ajoin seurailemaan, koska tuo 25 000 kävijän raja menee rikki =) Siispä SUURI KIITOS kaikille, jotka olette blogissani vierailleet! Olisi mukava, jos jättäisit tähän jäljen itsestäsi niin tiedän ketä täällä oikein käy =)

Ja tässä teille vielä kiitokseksi Toscakakkua. Ohje on peräisin Seitsemän sortin leivonnaiset kirjasta.

476732.jpg

Toscakakku

Pohja:
2 kananmunaa
1½ dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1½ dl juoksevaa margariinia
(mulla ei ollut kaapissa niin laitoin 150 g sulatettua margariinia)
½ dl maitoa

Kuorrutus:
100g margariinia
1 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl maitoa
1½ dl mantelilastuja

Voitele ja jauhota irtopohjavuoka (halkaisija 24 cm).
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää joukkoon jauhot ja leivinjauhe sekä rasva ja neste.
Sekoita tasaiseksi ja levitä vuokaan.
Paista 175 asteessa alatasolla 20-25 minuuttia.
Valmista tällä välin kuorrutus.
Pane kaikki aineet kattilaan.
Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos on paksuhkoa.
Ota kakku uunista ja levitä seos päälle.
Nosta kakku uunin keskelle ja jatka paistamista ainakin 15 minuuttia tai kunnes kuorrute n saanut kauniin värin.