Pitkästä aikaa päivitystä ruokapuoleltakin. Ei ole oikein viime aikoina tullut tehtyä sellaisia, mitä täällä ei jo olisi tai mitä viitsisi esille laittaa. Mutta tänään teki mieli taas soveltaa broiskukastikkeesta jotakin vähän uutta ja erilaista. Ainekset oli melko rajalliset, kun kaikki tuntui taas olevan lopussa. Kaikesta huolimatta ruoka valmistui ajallaan ja maistui kaikille. Pikkumies 1v8kk totesi jopa: "NAM", syödessään =)

591575.jpg

Pinaatti-broilerikastike

300 g broilerin fileesuikaleita
n. ½ pss (n.75 g) pakastepinaattia
1 sipuli
2 porkkanaa
1 prk (2½ dl) Oatly-kaurakermaa (tavallinen ruokakermakin käy hyvin)
2-3 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria

Kuori ja hienonna sipuli.
Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi.
Kuumenna pannulla öljyä tai margariinia.
Kuullota sipulia ja porkkanoita hetken aikaa.
Lisää broilerisuikaleet ja ruskista.
Lisää pannulle jäiset pinaatti kuutiot.
Anna pinaatin sulaa samalla sekoitellen.
Lisää ruokakerma ja hauduta kastiketta kymmenien minuuttia.
Mausta suolalla ja pippurilla.