Kasviscannelonit
laakea uunivuoka
sen verran cannelonirullia kuin vuokaan mahtuu yhteen kerrokseen
(omaani menee 12 kpl)
margariinia tai öljyä vuoan voiteluun
Täyte:
1 sipuli (tai 10 cm pätkä purjoa)
1 porkkana
pätkä kesäkurpitsaa
1 paprika (laitan usein kahta eriväristä, puolet kumpaakin)
n. 3 dl vettä
n. 2 rkl tomaattisosetta
2 tl maizenaa
suolaa
ripaus cayannepippuria sekä paprikajauhetta
reilusti valkosipulia sekä tuoreita yrttejä silputtuna
(kuivatutkin käy, mutta tuoreista tulee parempaa)
1 prk tomaattimurskaa
2 dl kevyttä ruokakermaa
n. 100 g juustoraastetta
Kuori ja hienonna sipuli.
Kuori ja raasta porkkana ja kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
Kuutioi paprika pieneksi.
Kuumenna pannulla tilkka öljyä, ja kuullota siinä ensin sipulia sekä porkkanaa hetken.
Lisää sitten loputkin kasvikset, ja jatka kuullottamista vielä vähän aikaa.
Lisää mausteet, vesi ja tomaattisose.
Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta veteen sekoitetulla maizenalla.
Lisää yrtit ja puristetut valkosipulinkynnet.
Täytä cannelonit kastikkeella ja asettele ne voidellun vuoan pohjalle.
Kaada päälle tomaattimurska sekä ruokakerma.
Ja ripottele lopuksi pinnalle juustoraaste.
Paista 225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Kommentit