Lauantaina oli tarjolla myös itse tehtyjä pitaleipiä. Täytteeksi oli hunajmarinoitua broileria, valkosipulilla ja tomaattipyreellä maustettua lampaanjauhelihaa, salaattia, tomaattia, paprikaa, kurkkua, vihreitä ja mustia oliiveja, fetaa, aurinkokuivattuja tomaatteja sekä salsa- ja jogurttiraitakastiketta. Jokainen sai sitten täyttää leipänsä mielensä mukaan. Pitaleivät tein kaksinkertaisena Myllyn Parhaan ohjeella.
maanantai, 26. helmikuu 2007
Pitaleivät
Lauantaina oli tarjolla myös itse tehtyjä pitaleipiä. Täytteeksi oli hunajmarinoitua broileria, valkosipulilla ja tomaattipyreellä maustettua lampaanjauhelihaa, salaattia, tomaattia, paprikaa, kurkkua, vihreitä ja mustia oliiveja, fetaa, aurinkokuivattuja tomaatteja sekä salsa- ja jogurttiraitakastiketta. Jokainen sai sitten täyttää leipänsä mielensä mukaan. Pitaleivät tein kaksinkertaisena Myllyn Parhaan ohjeella.
Kommentit