210381.jpg
Lapsille ja itselle tulee usein keiteltyä kiisseliä välipalaksi. Tänään tein molemmille pojille omat kiisselit. Vasemmanpuoleinen on pikku allergikkomme Kesäkurpitsa-nektariinikiisseli, jonka ohje löytyy Allergialiemestä. Oikealla Hedelmäkiisseli, joka tehtiin periaatteella mitä sattuu löytymään.

Hedelmäkiisseli

1 l vettä
1 appelsiini
2 omenaa
2 nektariinia
½ dl sitruunamehua
1 dl sokeria
4-5 rkl perunajauhoja

Pilko nektariinit ja kuoritut appelsiinit,  pilko tai raasta omenat.
Mittaa  kattilaan vesi, sokeri ja sitruunamehu. Lisää hedelmät.
Keitä hedelmiä viitisen minuuttia.
Lisää kiisseliin pieneen vesimäärään sekoitettu perunajauho ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kiehauta.
Tarjoa kiisseli välipalana tai jälkiruokana.