Eilen ei huvittanut ruonlaitto yhtään, mutta töistä palaavalle miehelle piti jotain syötävää saada. Niin sitten tein nopeasti lämpimiä voileipiä. Olen kuullut lämpimiä voileipiä moitittavan rasvaisiksi, mutta mielestäni se on pitkälti kiinni siitä mitä niihin laittaa. Näissä leivissä ei rasvaa ollut kovinkaan paljoa.

242555.jpg

Lämpimät tonnikala-kasvisleivät

(8 kpl)

4 ruispalaa
margariinia
ketsuppia
sinappia
1 prk tonnikalahiutaleita vedessä
½ pss kasvissuikaleita
1 prk ananaspaloja
tuoretta persiljaa
8 siivua kevytjuustoa

Voitele leivät kevyesti margariinilla.
Levitä jokaiselle leivälle hieman ketsuppia ja sinappia.
Valuta ananakset ja tonnikala.
Sulata kasvissuileita mikrossa minuutin ajan, kunnes ne hieman pehmenevät.
Sekoita tonnikala ja kasvissuikaleet keskenään. Lisää myös persiljasilppua tai muuta haluamaasi maustetta.
Levitä täyte leiville. Laita jokaiselle leivälle myös muutama ananaspala sekä päälimmäiseksi juustosiivu.
Paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.