torstai, 19. lokakuu 2006
Lisäkesalaatteja
Peruslisäkesalaatti: salaatinlehtiä, kurkkua ja tomaattia (tähän voi tilanteen ja maun mukaan lisätä esim. oliiveja, retiisejä, rypäleitä jne.)
Vihreäsalaatti: 3-4 erilaista salaattia revittynä ja sekoitettuna (vihreitä rypäleitä)
Paprikasalaatti: salaatinlehtiä ja erivärisiä paprikoita
Porkkanasalaatti: salaatinlehtiä, kesäkurpitsaa, kuorimaveitsellä leikattuja porkkanalastuja
Raejuustosalaatti: salaatinlehtiä, kurkkua ja paprikaa pieninä kuutioina sekä raejuustoa
Porkkana-/juuresraasteet eri variaatioineen
Kaali-puolukkaraaste
Tomaatti-ananassalsa: 1 pieni sipuli hienonnettuna, 1 tomaatti siemenet poistettuna ja pieneksi kuutioituna, 1 prk ananasmurskaa valutettuna, suolaa, mustapippuria sekä pari tippaa Tabascoa; Ainekset sekoitetaan keskenään ja annetaan makujen tasaantua hetken kylmässä.
Keiton ja leivän kanssa tomaatti- ja/tai kurkkusiivuja
Kommentit