Loman loppumisen lähestyessä herkuttelimme perjantai-iltana dippilautasilla.

439148.jpg
Paprikaa, vihreitä rypäleitä (miehillä omenaa, itse en voi tuoretta syödä), kurkkua, kukkakaalia, porkkanaa, nachoja, ranskalaisia, Hornet-broilerin siipipaloja sekä itsetehtyjä tulisia lihapullia. Dippikastikkeina oli valmista juustodippiä sekä kermaviilistä ja SweetChili-kastikkeesta itsetehtyä.

Tuliset lihapullat

450 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
n. 50 g jalopenoja (purkin loput)
1 dl vettä
2 rkl perunajauhoja
suolaa
paprikajauhetta

Sekoita veteen perunajauhot ja mausteet.
Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Muotoile taikinasta pyöryköitä.
Paista 225 asteisessa uunisssa 15-20 minuuttia.