Rahkakääretorttu
Pohja:
3 munaa
1 dl sokeria
1/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 pss Blåbandin mango-passionmousse aineksia
1½ dl maitoa
1 prk maitorahkaa
sokeria maun mukaan
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Siivilöi jauhoseos varovasti sekoittaen muna-sokerivaahtoon.
Levitä taikina leivinpaperille uunipellille.
Paista 225 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia.
Kumoa torttu sokeroidulle leivinpaperille ja irrota toinen leivinpaperi.
Anna tortun jäähtyä.
Valmista mousse paketin ohjeen mukaan vatkaamalla jauhe maidon kanssa.
Vatkaa vielä rahka moussen joukkoon.
Mausta sokerilla.
Levitä täyte tortulle ja kääri tiiviisti rullalle.
Anna tortun vetäytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
Koristeluun käytin Kaurislapsen blogista napattua ideaa autokarkkiruusuista.
Rahkamoussen lisäksi tortun väliin voisi halutessaan lisätä jotakin hedelmämarmeladia.
Kommentit