SavulohiCannelonit
täyte:
n. 200 g savustettua kirjolohta
1 pss Bearnaise-kastike aineksia
1½ dl vettä (tai pakkauksen ohjeen mukaan)
50 g margariinia tai voita
1 sipuli
½ paprika
1 rkl öljyä
½ pkt canneloneja
päälle:
1 prk (2½ dl) ruokakermaa
n. 2 dl juustoraastetta
Kuori sipuli.
Kuutioi sipuli ja paprika pieneksi.
Kuullota sipulia ja paprikaa pannulla öljyssä.
Poista lohesta ruodot ja paloittele se pieneksi.
Valmista Bearnaise-kastike pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita kirjolohi ja sipuli-paprika kastikkeeseen.
Täytä canneloni-rullat kastikkeella ja asettele uunivuoan pohjalle yhteen kerrokseen.
Kaada ruokakerma cannelonien päälle ja ripottele juustoraaste pintaan.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Kommentit