Saimme viikonloppuna savustettua kirjolohta, jonka sitten sunnuntaina taidokkaasti unohdin ottaa esille syötäväksi. Niinpä sitten eilen, kun rupesin miettimään mitä ruokaa tekisin, päädyin ottamaan kalan käyttöön. Muutenkin oli tarkoitus tehdä canneloneja, täyte vain hiukan muuttui matkalla ;)

604966.jpg

SavulohiCannelonit

täyte:
n. 200 g savustettua kirjolohta
1 pss Bearnaise-kastike aineksia
1½ dl vettä (tai pakkauksen ohjeen mukaan)
50 g margariinia tai voita
1 sipuli
½ paprika
1 rkl öljyä

½ pkt canneloneja

päälle:
1 prk (2½ dl) ruokakermaa
n. 2 dl juustoraastetta

Kuori sipuli.
Kuutioi sipuli ja paprika pieneksi.
Kuullota sipulia ja paprikaa pannulla öljyssä.
Poista lohesta ruodot ja paloittele se pieneksi.
Valmista Bearnaise-kastike pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita kirjolohi ja sipuli-paprika kastikkeeseen.
Täytä canneloni-rullat kastikkeella ja asettele uunivuoan pohjalle yhteen kerrokseen.
Kaada ruokakerma cannelonien päälle ja ripottele juustoraaste pintaan.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.