Näiden broilerin rintafileiden maku oli melko mieto, itse olisin tykännyt vähän maustetummastakin, mutta vaihteeksi näin, kun lapsetkin tätä söivät.

608545.jpg

Hunaja-rakuunabroilerit

4 kpl broilerin rintafileitä
1 dl rypsiöljyä
1-2 rkl juoksevaa hunajaa
2-3 tl suolaa
sopivasti mustapippuria
1 rkl rakuunaa

Mittaa öljy sekä mausteet reilun kokoiseen pakastepussiin.
Sekoita aineet keskenään pussissa.
Lisää broilerin rinnat pussiin ja hiero niitä mauste seoksessa.
Ruskista fileiden pinta molemmin puolin kuumalla pannulla.
Nosta fileet uunivuokaan ja kypsennä vielä 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Tarjoa itse tehtyjen ranskalaisten ja  salaatin kera.

Itse tehdyt ranskalaiset

perunoita
rypsiöljyä
suolaa

Pese tarvitsemasi määrä perunoita huolellisesti.
Leikkaa perunat suikaleiksi ja laita suureen kulhoon.
Lisää kulhoon öljyä ja suolaa.
Ja pyörittele perunoita kunnes ovat kauttaaltaan öljyssä.
Levitä pellille leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.