380450.jpg

Eiliselta jäi paistettuja broilerin koipia. Ja kun tänään aloin pohtimaan, mitä niistä tekisin, päädyin lopulta keittoon. Kaivoin tähän pakkasesta rasiallisen joltakin aiemmalta kerralta jäänyttä tomaattista lientä/kastikepohjaa, josta broilerin palat olivat kaikonneet parempiin suihin. Pilkoin pari porkkanaa pieniksi ja keitin ne puolikypsiksi vähäisessä vedessä. Sitten lisäsin tuon valmiin liemen sekä noin pari desiä makaroneja. Kun makaronit olivat melkein kypsiä, heitin kattilaan lämpenemään revityt broilerin koivat sekä pussillisen herne-maissi-paprikaa. Kun maistelin keittoa, kaipasi se vielä jotakin. Lisäsin hieman suolaa, maustoin keiton muskottipähkinällä ja rosmariinilla, ja kun keitto oli jo muuten valmis päätin lisätä vielä pari lusikallista aurinkokuivattuja tomaattikuutioita sekä feta-juuston loput. Lisänä syötiin Jogurttista hunaja-kauraleipää. Ihanan lämmittävää keittoa tällaisena pakkaspäivänä :)