Valkosipulinen broileri-pekonikastike
450 g valkosipulimarinoituja broilerinsuikaleita
125 g pekonia kuutioituna
1 sipuli
2 dl ruokakermaa (tai kaurakermaa)
(suolaa)
mustapippuria myllystä
2-4 valkosipulinkynttä
1 tl maizenaa
Kuori ja hienonna sipuli.
Laita kuumalle pannulle pekonikuutiot ja sipulisilppu. Kuullota hetken aikaa.
Lisää broilerinsuikaleet ja ruskista ne.
Kaada päälle ruokakerma ja anna kastikkeen hautua hetki.
Purista joukkoon valkosipulinkynnet ja rouhi muutama kierros mustapippuria myllystä päälle.
Tarkista maku, ruoka ei välttämättä kaipaa lisää suolaa.
Kuumenna kastike kiehuvaksi ja suurusta vesitilkkaan sekoitetulla maizenalla.
Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kera.
Kommentit