Vihreä sosekeitto
1 purjo
nokare margariinia
1 l kanalientä
n. 400 g parsakaalia
n. 400 g kesäkurpitsaa
tuoretta persiljaa sekä basilikaa
loraus ruokakermaa
suolaa ja pippuria
Huuhdo ja silppua purjo. Ja kuullota sitä kattilassa margariinissa.
Lisää kanaliemi.
Pilko muut kasvikset ja lisää kattilaan.
Keitä noin 20 minuuttia.
Lisää hienonnetut yrtit. Ja soseuta.
Lisää ruokakerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kuumenna.
Lämpimät pesto-mozzarellapatongit
1 patonki
punaista pestoa
1 mozzarellajuusto
tuoreita basilikanlehtiä
Leikkaa patongista ohkaisia viipaleita. Levitä viipaleet pellille leivinpaperinpäälle.
Voitele patonkipalat pestolla. Ja laita päälle siivu mozzarellaa.
Lämmitä 200 asteisessa uunissa kunnes juusto vähän sulaa.
Asettele jokaisen leivän päälle yksi basilikanlehti.
Kommentit